Werken bij Digital Healthcare
De toenemende druk op de huisartsenzorg kent verschillende oorzaken die om verschillende oplossingen vragen. Met Gezond.nl bieden we hybride huisartsenzorg aan. Via onze Gezond.nl app beantwoorden de huisartsen van Gezond.nl direct de zorgvraag van een patiënt. Wanneer nodig of gewenst plant de huisarts een afspraak in op de praktijk. Dit kan bij een van onze DocLine praktijken of bij een huisartsenpraktijk die Gezond.nl gebruikt. Met onze digitale patiëntomgeving HuisartsDichtbij ondersteunen we huisartsenpraktijken. Zo houden we de zorg toegankelijk.
Huisarts meet bloeddruk bij patiënt

Bijdragen aan digitale diensten in de huisartsenzorg 

Voor onze lokale DocLine huisartsenpraktijken zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe zorgverleners. Onze huidige resultaten laten zien dat we met onze hybride manier van werken, de druk op de praktijk en het team aanzienlijk verlagen. Door deze verlaagde werkdruk hebben zorgverleners tijd voor de patiënten die dit nodig hebben. 

Onze hybride zorgoplossingen voor patiënten en zorgverleners combineren zelfzorg, digitale zorg en fysieke zorg en worden ontwikkeld door een innovatief team van developers, designers en product owners.

Wat onze collega's zeggen