Doktersassistent legt verband aan bij patiënt

Ons zorghart verbindt

Arts en Zorg Groep maakt eerstelijnszorg toegankelijk voor iedereen. Dat doen we met onze innovaties op het gebied van digitale zorg, in onze fysieke praktijken maar bovenal met onze betrokken collega's. Ons zorghart verbindt. We hechten veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé, omdat we geloven dat vitale medewerkers de beste zorg bieden. Daarom zorgen we voor een stevige basis met goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden. We werken vanuit de onderdelen Arts en Zorg, het Medisch Contact Centrum, Gezondheidszorg Asielzoekers en Digital Healthcare.

Goede toegankelijke zorg voor iedereen

We staan nooit stil, want zorg toegankelijk houden betekent: meebewegen met waar behoeftes liggen. Daarom geven we volop ruimte aan innovatie en durven we nieuwe oplossingen uit te proberen. Lopen we tegen problemen aan? Dan kijken we naar de oplossing. En of je nu werkt met patiënten of op ons hoofdkantoor, iedereen kan meebouwen aan de organisatie. 

Doktersassistent achter balie legt formulier uit aan patiënt

Betrokken

Bij Arts en Zorg Groep zijn we betrokken: bij onze patiënten, bij elkaar en bij de maatschappij. Deze betrokkenheid gebruiken we om de beste zorg te geven en om een prettige werksfeer te creëren. Ons zorghart verbindt.

Huisarts voert oogonderzoek uit bij patiënt

Kundig

Onze medische kennis staat centraal. We werken in multidisciplinaire teams en vinden het belangrijk om elkaar te helpen en te versterken. Zo bieden we de beste zorg aan onze patiënten. Kennis delen we niet alleen binnen onze eigen teams, maar ook daarbuiten. 

Huisarts en praktijkmanager bij pc

Toekomstgericht

Bij Arts en Zorg Groep kijken we altijd vooruit. We willen dat zorg voor iedereen toegankelijk is en blijft. We helpen onze medewerkers om te groeien en investeren in (digitale) vernieuwing. Zo zorgen we dat we altijd de beste zorg kunnen bieden.

Collega's brainstormen met elkaar

Ondernemend

Ondernemen zit in ons DNA. We groeien niet zomaar, maar om steeds betere zorg te bieden. Dit doen we samen. We zoeken naar oplossingen en nemen risico's. We waarderen ieders ideeën en maken onze organisatie samen sterker.

Kom jij werken bij één van onze organisaties?

Arts en Zorg

De afgelopen 10 jaar is Arts en Zorg uitgegroeid tot de grootste eerstelijnszorgorganisatie van Nederland. Met ruim 20 gezondheidscentra en 550 collega’s bieden we zorg aan 200.000 patiënten.

Lees meer over Arts en Zorg

Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA)

Gezondheidszorg Asielzoekers zorgt voor goede zorg voor alle asielzoekers. Op bijna elke opvanglocatie van het COA biedt GZA huisartsenzorg aan asielzoekers.

Lees meer over Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA)

Digital Healthcare

De huisartsenzorg in Nederland staat in toenemende mate onder druk. Digital Healthcare zet in op innovatie om zorg toegankelijk te houden, nu en in de toekomst.

Lees meer over Digital Healthcare

Medisch Contact Centrum

Het MCC biedt dag en nacht huisartsenzorg op afstand aan diverse doelgroepen. Van het beoordelen van de urgentie van hulpvragen en het bieden van medisch advies tot het maken van afspraken.

Lees meer over Medisch Contact Centrum