We komen graag met je in contact

Arts en Zorg Groep maakt goede zorg toegankelijk voor iedereen. Dat doen we met onze innovaties op het gebied van digitale zorg, in onze fysieke praktijken maar bovenal met onze betrokken collega's. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je aan de slag bij een van onze bedrijfsonderdelen? Bekijk dan onze vacatures of neem voor meer informatie contact op met een van onze recruiters. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

Het kantoor van de Arts en Zorg Groep is gevestigd op:
Herculesplein 28 (6e etage)
3584AA Utrecht

Kom jij werken bij één van onze organisaties?

Arts en Zorg

De afgelopen 10 jaar is Arts en Zorg uitgegroeid tot de grootste eerstelijnszorgorganisatie van Nederland. Met ruim 20 gezondheidscentra en 550 collega’s bieden we zorg aan 200.000 patiënten.

Lees meer over Arts en Zorg

Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA)

Gezondheidszorg Asielzoekers zorgt voor goede zorg voor alle asielzoekers. Op bijna elke opvanglocatie van het COA biedt GZA huisartsenzorg aan asielzoekers.

Lees meer over Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA)

Digital Healthcare

De huisartsenzorg in Nederland staat in toenemende mate onder druk. Digital Healthcare zet in op innovatie om zorg toegankelijk te houden, nu en in de toekomst.

Lees meer over Digital Healthcare

Medisch Contact Centrum

Het MCC biedt dag en nacht huisartsenzorg op afstand aan diverse doelgroepen. Van het beoordelen van de urgentie van hulpvragen en het bieden van medisch advies tot het maken van afspraken.

Lees meer over Medisch Contact Centrum