Huisarts doet bloeddrukmeting bij patiënt

Onze mensen zijn cruciaal voor de zorg

Werken bij Arts en Zorg Groep is dynamisch. We ontwikkelen met elkaar en met belangrijke partners in het zorgveld de organisatie en onze dienstverlening. We leiden op, helpen talent verder te groeien en waarderen onze ervaren krachten. Dat doen we in een open cultuur waar we met ruim 1.500 collega’s nog steeds het teamgevoel omarmen. Die teams krijgen veel autonomie en regie, wat het werkplezier vergroot. Om dat laatste te stimuleren, besteden we aandacht aan gezondheid en vitaliteit en organiseren we regelmatig leuke personeelsactiviteiten.

Zij werken met hun zorghart

Onze collega's zetten zich iedere dag weer in. Wat ons bindt? We hebben allemaal een zorghart en willen bijdragen aan toegankelijke zorg voor iedereen in Nederland.

Wat onze collega's zeggen

Staf collega's in gesprek keuken

Aandacht voor onze medewerkers

We leiden op, helpen talent verder te groeien en waarderen onze ervaren krachten.

Praktijkmanager met collega's in gesprek

Meer autonomie en meer regie betekent meer werkplezier 

Om werkplezier te stimuleren, besteden we aandacht aan gezondheid en vitaliteit en organiseren we regelmatig leuke personeelsactiviteiten.

Wat onze collega's zeggen

Zet jij je zorghart bij een van onze bedrijfsonderdelen in?

Arts en Zorg

De afgelopen 10 jaar is Arts en Zorg uitgegroeid tot de grootste eerstelijnszorgorganisatie van Nederland. Met ruim 20 gezondheidscentra en 550 collega’s bieden we zorg aan 200.000 patiënten.

Lees meer over Arts en Zorg

Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA)

Gezondheidszorg Asielzoekers zorgt voor goede zorg voor alle asielzoekers. Op bijna elke opvanglocatie van het COA biedt GZA huisartsenzorg aan asielzoekers.

Lees meer over Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA)

Digital Healthcare

De huisartsenzorg in Nederland staat in toenemende mate onder druk. Digital Healthcare zet in op innovatie om zorg toegankelijk te houden, nu en in de toekomst.

Lees meer over Digital Healthcare

Medisch Contact Centrum

Het MCC biedt dag en nacht huisartsenzorg op afstand aan diverse doelgroepen. Van het beoordelen van de urgentie van hulpvragen en het bieden van medisch advies tot het maken van afspraken.

Lees meer over Medisch Contact Centrum